TRU 2018

Medlemmar i styrelsen 2018: 

Ida Sjöstedt – ordförande
Ida Jacobson – vice ordförande
Anna Rosenblad – kassör   
Anna Eriksson – sekreterare
Hedda Borgstrand – ledamot
Alma Tylöskog – suppleant
Ada Lindbom – suppleant
Hanna Horvat Dykes – suppleant
Maja Rauer – suppleant

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är medlemmar i torns ryttarförenings ungdomssektion (TRU), men det är bara de som sitter i styrelsen som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. Det Vi gör mycket i TRU är att hålla i olika aktiviteter. En av de populäraste är KM och MM, som hålls på hösten. Det viktigaste ansvaret vi har är att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd.

Ida Sjöstedt gick med i styrelsen år 2017. Ida är15 år och går i 8:an på Lunds Montessorigrundskola. Hon började i ridskolan på Torns när hon var 8 år. Just nu har hon en 19-årig D-ponny som heter Loftus. Loftus tycker att hoppning är roligast, även om mat nog är det viktigaste i hans liv.  Loftus är en väldigt snäll häst som aldrig gör något dumt.

Vice ordförande Ida Jacobsson gick med i styrelsen 2016. Hon är 15 år och har ridit i på Torns RF i sju år. Just nu har hon D-ponnyn Tara Finn som är en glad 7-åring som gillar både hoppning och dressyr.

Suppleant Anna Rosenblad gick med i styrelsen 2016. Hon började som nybörjare på Torns sommaren 2012 och har ridit där sedan dess. Anna har genom åren varit medryttare på många olika hästar, men nu har hon köpt D-ponnyn Amo’r. Amo’r är en pigg och glad tjej på 9 år som älskar hoppning och fälttävlan. När Anna inte är i stallet går hon i skolan och hänger med kompisar.

Sekreterare  Anna Eriksson gick med i styrelsen 2016. Anna fyller 16 i sommar och börjar gymnasiet till hösten. Anna började rida på torns 2012 och har sedan i maj 2017 sina egna häst, D-ponnyn Stackarps Marwin eller Mulle som han också kallas. Mulle är en snäll och välutbildad kille som tycker om både dressyr, hoppning och att rida ut. Anna tycker mest om dressyr som hon och Mulle tränar regelbundet. Tidigare har hon varit fodervärd åt två olika ponnys. Anna älskar att vara i stallet och med alla hästarna och hjälper gärna till om någon frågar. När Anna inte är i stallet är hon med kompisar, sin hund eller pluggar.

Ledarmot Hedvig Borgstrand gick med i styrelsen 2016 och har varit torning i 6 år. Hedvig är 15 år och går i 8:an på fäladsgården. När hon inte är i stallet spelar hon musik eller är med kompisar. Hedwig hyr just nu en jättesöt D-ponny som heter Romeo.

Suppleant Alma Tylöskog är 14 år gammal och gillar att rida och vara med kompisar! Hon rider sin 19-åriga D-Ponny Little Robin som hon blev ägare på sommaren 2016. Robban som han också kallas gillar både hoppning och dressyr, men kan bli stark i hoppningen när han tycker det är roligt!

Ada Lindbom är 12 år och har haft sin ponny Pricken sedan februari 2017. Tidigare var hon fodervärd på Granit. Båda två älskar att galoppera snabbt och att hoppa. Pricken och Ada ingår sedan hösten 2017 i Torns hopplag.