Styrelsen 2016

ellen o pluto 2Ordförande Ellen Belcher gick med i styrelsen år 2013. Hon har en grov Pluto som står på en annan gård. Pluto är en gammal New Forest valack (22 år) med många sidor, han hoppar hellre än att rida dressyr. Favoriten är att rida ut och galoppera fritt. Ekipaget tävlar inte längre då Pluto hellre vill leva ett liv som halv-pensionär. Pluto och Ellen flyttade ifrån Torns 2015 men fort sätter vara aktiva inom föreningen. Ellen fyller 17 år och går i ettan natur på Polhemsskolan. Hon bor i Lund med sin mamma, lillebror, katt och hund. Hon är en pratsam, aktiv och glad tjej som älskar djur, att rida och att ha kul med kompisar.

Vice ordförande Moa Dahlberg gick med i styrelsen år 2013 och har tidigare suttit med som suppleant. Moa är 16 år och har en D-ponny som heter Prince Pop Along. När Moa inte är i stallet eller är med kompisar så går hon första året på Helsingborgs Ridgymnasium. Moa är en social, snäll och rolig tjej som älskar att vara i stallet och med hästarna.

julieberraKassör Julie Kopylov är 15 år gammal och gick med i styrelsen år 2013. Hon bor med sin mamma, pappa, storebror och hund i Lund. Julie går i åttonde klass på Tunaskolan. Hon äger en D-ponny vid namn Eklyckans Bernhard (Berra) som är 12 år. Berra har Julie ägt i två år och han är den snällaste hästen man kan tänka sig. Han gör aldrig något dumt och försöker alltid sitt bästa. Julie började med ridningen när hon var fyra år på en ridskola nära Veberöd. Enda sedan dess har hon hållit på med hästar och hon tröttnar aldrig. Julie är hjälpsam, glad och envis.

 

 

IMG_6172

Sekreterare Julia Palmenäs gick med i styrelsen år 2014. Julia är 15 år och går i 8:an på Killebäckskolan. Hon har en 10-årig D-ponny som heter Luna. Luna är en snäll och trevlig ponny som gillar att rida ut och hoppa, och även träna dressyr. Julia är en bestämd och envis tjej som gärna hjälper till.

 

 

 

 

Liv HanssonLedamot Liv Hansson är en glad tjej på 14 år som gärna hjälper till om man frågar. Hon gick med i styrelsen år 2014. Liv går i sjunde klass på Lerbäckskolan. Hon har en häst som heter Moore Sahara Hotnight. Sahara är ett åttaårigt D-ponny sto som Liv har börjat tävla lite dressyr och hoppning med. Liv har haft Sahara sen maj 2015.

Ida JacobssonSuppleant Ida Jacobson gick med i styrelsen år 2016. Ida är 12 år och har en C-ponny som heter Komtesse. Hon gillar alla sorters hästar och det mesta som har med djur att göra. Ida har ridit på Torns sen hon var åtta.

Amanda EkSuppleant Amanda Ek gick med i styrelsen år 2016. Hon fyller 16 år i april och går i åk 9 på Lerbäckskolan. Amanda kom till Torns 2010 med C-ponnyn Pluto, och har sedan dess haft en rad olika ponnys. Just nu hyr hon D-ponnyn Detleffe från Skyrup Country Club sedan augusti 2014. Detleffe är en väldigt pigg och glad ponny som älskar att arbeta, och speciellt att hoppa och rida ut. De tävlar mest i hoppning men vill komma ut på fler dressyrtävlingar framöver.

 

 

Anna och GranitSuppleant Anna Eriksson gick med i styrelsen 2016. Anna går i åk 7 på Svaneskolan i Lund. Hon är fodervärd 50% till matglada och något envisa ponnyn Granit. Just nu är det dressyr snarare än hoppning som är roligt. Annas intressen förutom att vara i stallet och att rida är att vara med kompisar, sin hund Penny och konståkning.

 

 

 

Stella HoffSuppleant Stella Hoff är 11 år och gick med i styrelsen 2016. Hennes ponny heter Nemo och är också 11 år. Nemo och Stella tränar och tävlar dressyr med mål att rida SM. I hennes familj finns också ponnyn Pegasus som Stella och hennes lillasyster Nellie delar. Med Pegasus tävlar Stella både dressyr och hoppning och de blev klubbmästare i dressyr och minimästare 2015. Stella tycker att det roligaste med Torns är alla kompisar och hästarna förstås. Förutom att hänga i stallet spelar hon handboll i H43. Stella går i klass 4d på Fäladsskolan.

 

 

 

 

Anna RosenbladSuppleant Anna Rosenblad gick med i styrelsen 2016. Anna är snart 13 år och har ridit på torns sedan 2012. Anna hyr Gunnar på halvtid och är intresserad av både hoppning och dressyr men tävlar mest hoppning. Gunnar är en snäll och trevlig ponny som aldrig skulle göra något/någon illa, (kan ibland betraktas som lat). Men Anna tycker också om fartfyllda hästar. På fritiden går Anna i 6:an på Lerbäckskolan i Lund, är med kompisar och hänger i stallet.

 

 

 

 

 

 

Hedvig BorgstrandSuppleant Hedvig Borgstrand gick med i styrelse 2016. Hon är född 2003 och har ridit på Torns i 4 år. Hedvig har varit fodervärd på Nikita i 1 år. Nikita är en haflinger och är född 2003. Nikita är duktig i dressyren och tycker hoppningen är riktigt roligt även om hon inte är så bra på det. Hedvig är en glad tjej som förutom ridning tycker mycket om musik och vara med kompisar.

 

 

 

Viola Westin

Suppleant Viola Westin gick med i styrelsen år 2016. Viola är 13 år och går i 6:an på Tunaskolan. Hon är glad, snäll och gillar både dressyr och hoppning. När hon inte är i stallet är hon med kompisar, ofta på café. Viola har sju syskon men den är mest hennes lillebror, Martin som är med i stallet. Hon har också en svart hund som heter Murre. Viola har C-ponnyn Rippe. Han är en 12 årig New Forest som är gråbrun med svart man och svans. Rippes Största ambition i livet är mat men han gillar också att hoppa och rida dressyr. Rippe har stått på torns sen år 2015 men Viola har varit där sen 2014 med sin andra ponny Chili som nu står i ett annat stall.