Instruktörerna

OBS! Behöver du sjukanmäla dig så är det alltid bäst att göra det direkt till våra instruktörer, kontaktuppgifter hittar du >>Här!

Hanna Ericsson – Ridskolechef

Jag har jobbat på Torns RF sedan 2006. Som yngre gick jag på ridgymnasium, sedan läste jag till ridlärare 1999. På senare år har jag också utbildat mig till landskapsarkitekt, men korning_spirit_3ridskolan är så rolig att jobba med, så jag har inte kommit så långt med arkitektyrket!
Jag har jobbat med hästar i hela mitt liv, bland annat på andra ridskolor, med utbildning av unghästar och på stuterier och försäljningsstall. Numera rider jag själv mest som hobby. Jag tycker också att det är väldigt roligt med körning! Hemma i stallet har jag ”Berit”, född 2009, 1-åringen Ripley (som är föl till Nikita, som stod på Torns för några år sedan), samt shettisen Spirit!
Det bästa med att jobba på ridskola är att man får träffa så mycket trevliga människor med samma intresse som en själv, och att man får pyssla med det man tycker är roligast i världen, hästar!

Anneli GrebiusAnneli Grebius

Jag är ny instruktör på Torns från vårterminen 2018. Mitt hästäventyr började på ridskolan MCR 1965, sedan dess har det alltid handlat om hästar. En utav mina första ridlärare var Hedvig von Knorring Albertsson och Elisabeth Lundholm. Senare köpte jag min första häst Peggy e Pegasus-Salvan. Vi stod hos Inge och Hillevi Wilhelmsson som hjälpte mig med träningen. Flyttade sedan till Axelgård. Det blev en ny häst Orkan e Herkules-Gold Finger som jag tränade. Lånade ut honom till Flyinge som läromästare för stallschefseleverna, sedan tävlade Jens Fredriksson honom i fälttävlan. Min häst Orkan har även varit med i Kyra Kyrklunds utbildnings video om ryttarens sits och balans. Ett flertal hästar har jag haft roligt med. Suliman, min hingst e Ganesco-Goldfinger var underbar, 10 på galoppen, en fantastisk häst! Tränade för Richard White lärde mig även tömkörning för Göran Lindstrand och KG Svensson. Min ambition är att lära ut sits och balans, för ryttarna är detta viktigt. Att lära känna en samhörighet mellan häst och ryttare, det finns inget bättre än ett harmoniskt ekipage, träning och åter träning, ryttaren får inte ge upp! Hoppas att jag kan tillföra mina elever detta som är så viktigt!

Anna Sundström – Instruktör

Jag är ny instruktör på Torns från höstterminen 2016. Mitt hästäventyr började när jag som nioåring anna_luxusfick börja på ridskola och efter det var det bara hästar som gällde. Just nu går jag C-tränarutbildningen i dressyr och har undervisat både på ridskola och enskilda ekipage i snart tjugo år. Jag tycker att det är otroligt roligt med utbildning, både för ryttare och hästar! Tävlar gör jag främst i dressyr även om det har blivit några fälttävlansstarter också. Tillsammans med min häst Luxus CML 1246 (som en del kanske känner igen från Höökskatalogen) har jag tävlat upp till svår klass, vi har även tävlat i Falsterbo och Globen.

Rebecka Zaar – Instruktör och stallpersonal

Jag har jobbat på Torns sedan våren 2012. Jag red själv på Torns ridskola när jag var liten, som utvecklades till att jag blev fodervärd på en av Torns ponnyer. Senare blev det en egen häst.  Jag tycker att hoppning är roligast! Förutom hoppning så är barbacka en stor favorit. Jag har ridit och rider en del unghästar. Jag har gått på Helsingborgs ridgymnasium, jobbat som hästskötare och nu arbetar jag i stallet och som instruktör här på Torns.