Intresseanmälan/köplats

 

Välkommen att anmäla till ridskolans kölista!

Anmälan till kölistan är inte bindande. Du blir uppringd eller kontaktad via mail med en förfrågan då vi ser att en plats blir ledig. Vi ringer/mailar i turordning på kölistan.

— > ANMÄL TILL KÖLISTAN HÄR

Uppdatera gärna din anmälan, förslagsvis 1 gång/termin! Uppdatera också anmälan om ditt barn börjar rida någon annanstans men ändå vill stå kvar i vår kölista.

UPPDATERA GENOM ATT GÖRA EN NY ANMÄLAN GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKEN OVAN – DENNA SYNS I VÅRT SYSTEM SOM EN UPPDATERING! 

När det gäller fortsättningselever (samtliga elever förutom nybörjare) vill vi att eleven kommer och provrider i aktuell grupp. En provridning kostar motsvarande en enstaka lektion.

Var noga med att ange mailadresser och telefonnummer där man lätt kan nå er, även dagtid. 

Det kan vara enklare att få plats i ridskolan om eleven redan tillägnat sig goda ridkunskaper. Om eleven rider självständigt i trav, skritt och galopp finns det större möjlighet att bli antagen direkt.
Kölistan till rena nybörjargrupper är lång i och med stort tryck. Vissa terminer kan vi erbjuda många nybörjarplatser och andra terminer blir det kanske bara ett fåtal platser. Tyvärr har vi inte möjlighet att svara på frågor om hur du eller ditt barn ligger till i kölistan. Det är dessutom väldigt svårt att bedöma hur snabbt eleven kan bli antagen baserat på placeringen i kölistan. Men man får räkna med en väntetid för nybörjare och elever på grundnivå på minst 1 till 2 år.

Eftersom vi har så lång kö till nybörjarplatserna rekommenderar vi nybörjare att ställa sig i kö till ett flertal olika ridskolor! 

Minimiålder för att rida är 7 år, men eleven kan självklart anmälas till kölistan tidigare.
Höstterminen omfattar 17 lektionstillfällen och vårterminen 20 ggr.

Observera att all ridning sker på egen risk, att vi rekommenderar egen olycksfallsförsäkring, och att  medlemskap krävs för att föreningens ansvarsförsäkring skall gälla.

Har du frågor? Kontakta >>Ridskolan, eller
Ring på  tel 046-13 83 25 eller 0706-19 83 25,
Telefontid mån  kl 14 – 16, övriga tider kontakta oss via mail så ringer vi upp.