Anmälan

 

Välkommen att anmäla till ridskolans kölista!

Anmälan till kölistan är inte bindande. Du blir uppringd eller kontaktad via mail med en förfrågan då vi ser att en plats blir ledig. Vi ringer/mailar i turordning på kölistan.

Uppdatera gärna din anmälan, förslagsvis 1 gång/termin! Uppdatera även anmälan om ditt barn börjar rida någon annanstans men ändå vill stå kvar i vår kölista. Tänk på att det är mycket enklare att få plats i ridskolan om eleven tillägnat sig goda ridkunskaper. Om eleven rider självständigt i trav, skritt och galopp finns goda möjligheter att bli antagen snabbt.

När det gäller fortsättningselever (samtliga elever förutom nybörjare) vill vi att eleven kommer och provrider i aktuell grupp. En provridning kostar motsvarande en enstaka lektion, dvs 155 kr för junior och 190 kr för senior.

Var noga med att ange mailadresser och telefonnummer där man lätt kan nå er, även dagtid.

Kölistan till nybörjargrupper är tyvärr ganska lång. Vissa terminer kan vi erbjuda många nybörjarplatser och andra terminer blir det kanske bara ett fåtal platser. Tyvärr har vi inte möjlighet att svara på frågor om hur du eller ditt barn ligger till i kölistan. Det är dessutom väldigt svårt att bedöma hur snabbt eleven kan bli antagen baserat på placeringen i kölistan. Men man får räkna med en väntetid för nybörjare och elever på grundnivå på minst 1 till 2 år.

Eftersom vi har så lång kö till nybörjarplatserna rekommenderar vi nybörjare att ställa sig i kö till ett flertal olika ridskolor! 

Minimiålder för att rida är 7 år, men eleven kan självklart anmälas till kölistan tidigare.
Höstterminen omfattar 17 lektionstillfällen och vårterminen 20 ggr.

Observera att all ridning sker på egen risk, att vi rekommenderar egen olycksfallsförsäkring, och att  medlemskap krävs för att föreningens ansvarsförsäkring skall gälla.

Anmäl dig till ridskolan här!

 

Har du frågor? Kontakta >>Ridskolan, eller ring på  tel 046 – 13 83 25 eller 0706 – 19 83 25, telefontid mån, ons och fredagar kl 12 – 13.