Hoppning

HOPPNING

Tisdagshoppning: Chanette Bellander håller hoppträningar i stora ridhuset på Torns jämna veckor för medlemmar med ponny eller häst. Tre grupper bestående av 5-6 ekipage. Anmälan via mail till hantverksgatan@hotmail.com). Bekräftad anmälan gäller hela terminen. HT är cirka 10 ggr och VT är cirka 12 ggr. Ekipage som deltagit tidigare har förtur. Träningarna pågår en timme och kostar 200:- per gång att betalas enligt separat instruktion. Förutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Gäller endast ekipage utan ridhuskort som inte bor på anläggningen.

Vi turas om att bygga och riva banan.

Om Chanette Bellander

Chanette Bellander har ridit upp t.o.m. 1.30-1.35 i hoppning samt lite dressyr. Utbildad C-tränare sedan 12 år och har varit tränare i 15 år. Har coachat många ryttare upp t.o.m. 1.50 samt till EM, bland annat döttrarna Eleonor och Amanda Bellander. Chanette Bellander har varit lagledare för många lag från div II – elit och gillar att coacha på alla nivåer. Hon arbetar till vardags som mellanstadielärare och har arbetat med barn i hela sitt liv. Chanette Bellander bor på en hästgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj, som föder upp hästar samt har tävlingshästar på olika nivåer.

Torsdagshoppning: Anneli Nyman och Ellen Hedman håller hoppträningar för medlemmar med ponny eller häst. Anneli Hedman tränar ekipage som är i början av sin hoppträning och Ellen Hedman tränar de som kommit lite längre. Läs mer om Anneli och Ellen nedan och anmäl via mail till mariaalmaadri@gmail.com). Bekräftad anmälan gäller hela terminen. Träningarna pågår en timme och kostar 200:- per gång att betalas enligt separat instruktion. FFörutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Gäller endast ekipage utan ridhuskort som inte bor på anläggningen. Vi turas om att bygga och riva banan och använder ett excelark som bokningschema i Google Drive för detta.