Fälttävlan

Medlemmar välkomna att här nedan anmäla intresse för terrängträning för Paula Pierreville under maj och juni 2018

Kursen är en introduktion till terrängträning med fokus på olika typhinder, säkerhet, utrustning, allmän konditionsträning samt ryttarens balans. Träningarna sker i grupp om max 6 ekipage vid två till tre tillfällen. Plats: Torns RF.

Ett pass á  200:- (plus träningsavgift á 50:- för dig som ej bor på anläggningen eller har anläggningskort). Mer definitivt upplägg och ytterligare tider formas utifrån inkomna intresseanmälningar.

Om Paula Pierreville:
Paula har tävlat i fälttävlan på internationell nivå både med ponny och häst. Utbildad ridledare och erfaren ridlärare både på ridskola och för privatelever med fokus på hoppning.

Intresseanmälan görs i formulär nedan:

Namn

Mail

Telefon

Häst

Häststorlek

Nivå

Medlem i Torns Ryttarförening?

Tävlar för Torns?

Övrigt - frågor?

Skriv in tecknen i rutan innan du skickar så vi vet att du är på riktigt:

captcha

DSC_0577


 

Vi rekommenderar dig som är intresserad av att hålla på med terräng och fälttävlan att ta fälttävlanskort. Kontakta auktoriserad tränare, se  länk, eller distriktet för att höra när och var det finns träningsmöjligheter. Se också här var det finns terrängbanor i Skåne. Det finns ett antal terränghinder på Torns anläggning. Maila UK (uk@torns.org) för aktuell information om hindrens status och vad som gäller för hoppning av dem.