Ny hopptränare för grupp 1 ojämna torsdagar: Hanna Gunnarsson

Publicerat den 05. Aug, 2018 av in Aktuellt

Vi är glada att berätta att Hanna Gunnarsson kommer att hålla i träningen för första gruppen ojämna torsdagar. Första gruppen rider kl. 18.00-19.00 och är till för de som är i början av sin hoppkarriär och som vill börja träna hoppning i grupp. Gruppen består vanligen av barn upp till 13 år som gillar hoppning och vill lära mer och kanske prova att tävla så småningom. Hanna Gunnarsson jobbar hos Ellen Hedman där hon till vardags både sköter stall och hästar, samt rider. Hon har sysslat med hästar nästan hela livet varav den största delen hållit till på Torns. Hon tävlar på 120-nivå och är en driven tjej som brinner för att utveckla både sin egen och sina elevers ridning. Hanna vill alltid att både ryttare och häst ska känna sig glada och positiva för att kunna göra ett så bra ridpass som möjligt, var gång man sitter i sadeln.
Vi säger välkommen till Hanna och ser fram emot att komma igång med hoppträningarna igen ungefär när skolorna börjar.
Anmälan till dessa – och andra – hoppträningar sker via denna länk senast den 10 augusti.
[pdf-embedder url=”http://torns.org/wp-content/uploads/2018/08/IMG_2211.pdf”]

Kommentering är avstängd