Välbesökt årsmöte

Publicerat den 01. Mar, 2018 av in Föreningsinfo

I förgår kväll fylldes Torns Ryttarklubbs cafeteria till bredden av medlemmar för ett välbesökt årsmöte. Vice ordförande Camilla Hägglund berättade om verksamhetsåret 2017, som varit ett framgångsrikt år för klubben, både på tävlingsbanorna och på hemmafronten.

 

Under året har Torns, förutom mindre tävlingar som Knockout-tävlingar i dressyr och Pay and Jumps, haft 18 tävlingsdagar i hopp och dressyr; alltifrån klubbtävlingar till välbesökta lokala och regionala tävlingar. Flera av våra unga ryttare har haft framgångar på tävlingsbanorna.

Några av årets främsta framgångar för klubben var när Stella Hoff deltog i utomhus SM på sin B-ponny Nemo, hon red även skånska mästerskapen med Fredriksdals Tulpan och knep där bronsmedaljen. På storhästsidan märks bland andra Torns ridskoleinstruktör tillika tävlande för Torns, Anna Sundström, som med sin häst Luxus CML (SWB) 1246 red hem en andra placering i FEI Intermédiaire I.

 

Torns har en lång tradition av att erbjuda utbildning till våra medlemmar. Under 2017 har det bland annat anordnats terrängridningsträning, miljöträning, dressyrclinic och tömkörningsträning. Varje vecka anordnas dessutom hoppträning och dressyrträning, både i grupp och enskilt. Två Grönt kort kurser har anordnats under året, kurser som är öppna för såväl medlemmar som för deltagare från andra föreningar.

 

Ridskolan engagerar varje vecka 150 barn och vuxna och är fortsatt populär. Hundratals barn står i kö för att få en plats.

 

I samband med årsmötet avtackades ordföranden Niclas Carlnén och flera andra ledamöter. Den nya styrelsen kommer inom kort att presenteras här på hemsidan.

 

IMG_0955

Kommentering är avstängd