Deltagande på Ungdomsledarkurs

Publicerat den 01. Mar, 2018 av in Föreningsinfo, Kurser

Våren 2018 sänder Torns RF Maja Rauer till Skånes ridsportförbunds och SISU Idrottsutbildarna Skånes ungdomsledarkurs 1-3. Maja, som har D-ponnyn Frodo, fyller 15 år i år, är hjälpare i ridskolan och är intresserad av att guida barn och unga i vår verksamhet. Maja har hållit på med hästar och djur hela sitt liv. Hon har tidigare varit med i Öveds jakt- och Fältrittklubb och Humlamadens Ryttarförening, men kom till Torns för två år sedan, först som fodervärd. Maja kommer att rapporterakursen på vår fb-sida, håll ögonen öppna där!
Kursen pågår mars till maj 2018 och syftar bland annat till ge ungdomsledare grundläggande kunskaper i pedagogik, metodik och ledarskap, hur man skapar anpassade aktiviteter utifrån individers olika förutsättning samt hur man planerar, genomför och utvärderar aktiviteter ur säkerhetsperspektiv. Meningen är att Maja så småningom ska kunna hjälpa till i Torns verksamhet med utbildningen av barn och unga. Du kanske också blir intresserad av att gå kursen till hösten? Mer information om kursen finns via denna länk. 

 

idrottslyftet

Kommentering är avstängd