2018 års årsmöte

Publicerat den 16. Feb, 2018 av in Föreningsinfo

På måndag den 26 februari kl 18,30 i cafeterian, är det som innan meddelats, tid för årets årsmöte. Vi bjuder på lättare förtäring och trevligt sällskap efter mötet, då vi även delar ut vandringspriser och avtackar våra avgående funktionärer.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

Verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse, styrelsens förslag och inkomna motioner är tillgängliga för medlemmarna före årsmötet. Kontakta Camilla Hägglund för att få tillgång till dem.

Dagordning för mötet hittar ni här.

Anmälan görs till Camilla Hägglund  via e-mail

 

Varmt välkomna,

Styrelsen

Ett svar till “2018 års årsmöte”

  1. Gunnel Holmquist

    21. Feb, 2018

    Jag kommer till årsmötet, men har ett möte innan så jag kommer så fort jag kan