Miljöträning med Berit Andersson på jullovet, anmäl här!

Publicerat den 30. Nov, 2017 av in Föreningsinfo

Lördagen den 30 december 2017 håller Berit Andersson miljöträning i Rönnströmska ridhuset (stora ridhuset) på Torns RF.

Berit Andersson arbetar till vardags vid Polisrytteriet i Malmö, men hon håller även uppskattade miljöträningar för häst! Torns RF har tidigare haft nöjet och nyttan att ha Berit Andersson som miljötränare och det har därefter önskats igen. Nu är det dags igen för alla medlemmar, lagom tills nyårsraketerna far i luften. Vid tillräckligt antal anmälda kör vi lördagen den 30 december med start klockan 13.00. Träningen kostar 400:- per ekipage. Träningsavgift 50:- tillkommer vid ej anläggningskort eller motsvarande. Vi tränar i grupper om 5-6 personer á 1,5 timme. Begränsat antal platser, Stäviemedlemmar välkomna i mån av plats. Häst ska vara uppvärmd. Vidare instruktioner kommer efter anmälningstidens utgång den 18 december.

 Alla som vill är välkomna att titta på!

 Varför miljöträning?
”Att miljöträna sin häst innebär att man genom olika övningar lockar fram det beteende som hästen skulle ha i en verklig situation, då hästen blir rädd och tar till sin flyktinstinkt. Ryttaren får lära sig hur man hanterar detta beteende för att undvika en farlig situation och kommer att bli medveten om hur vi i vissa fall kan påverka hästen negativt och på det sättet förstärka flyktinstinkten istället för att minska den. Ryttaren får lära sig hur vi kan göra för att påverka hästen på ett positivt sätt som leder till att hästen blir modigare och litar på sin ryttare.”

 Anmäl dig och din häst här senast den 18 december.

 UK

 

 

[contact-form-7 id=”10791″ title=”Anmälan miljöträning”]

Kommentering är avstängd