Terrängintroduktion med Frida

Publicerat den 15. Aug, 2017 av in Föreningsinfo

Välkommen på terrängintroduktion på Torns i september med Frida Lindbladh

Under september finns möjlighet att prova på terrängträning vid två tillfällen på Torns, en timme per gång. Träningen är öppen för medlemmar efter anmälan nedan och lämpar sig för dig som vill börja hoppa de terränghinder vi har på anläggningen. Preliminära datum är 1 september och 15 september eller 22 september.

Frida Lindbladh som håller i träningen har bland annat utbildat utbildat ponny upp till 3e plats på SM 2015 i fälttävlan, placerat sig i  H100 med häst i fälttävlan, ridit 120 (msv) hoppning på ponny, ridit msv dressyr på både ponny och häst samt blivit DM-2a 2 år i rad på ponny i fälttävlan.

Kostnad 100:-/träningstillfälle. Välkommen med din intresseanmälan här. Välkommen med din intresseanmälan här senast den 25 augusti

[contact-form-7 id=”10791″ title=”Anmälan terrängträning”]

Kommentering är avstängd