Anmäl nu till höstens hoppträningar för Ellen Hedman och Anneli Nyman, några platser kvar!

Publicerat den 15. Aug, 2017 av in Föreningsinfo

Med start v. 34 håller Anneli Nyman och Ellen Hedman hoppträningar i stora ridhuset på Torns på torsdagar för medlemmar med ponny eller häst. Anneli Hedman tränar denna termin ekipage som är i början av sin hoppträning och Ellen Hedman tränar ekipage som kommit lite längre. Läs mer om Anneli och Ellen nedan och anmäl snarast här, det finns fortfarande några platser kvar. Träningarna pågår en timme och kostar 200:- per gång. Vi bygger och river bana tillsammans.

Om Anneli Nyman

Anneli Nyman är nerflyttad i från Stockholm där hon haft en egen ridskola i 10 år. Anneli Nyman har gått RIK på Strömsholm. Hon är i grunden fälttävlanstjej, men är mer dressyrinriktad sen några år tillbaka. Anneli Hedman har utbildat hästar upp till svår klass dressyr och 140 hoppning och hon håller både dressyr och hoppträningar på alla nivåer.

Om Ellen Hedman

Ellen Hedman driver en hästverksamhet utanför Sjöbo där huvudinriktningen är att ta fram och utveckla tävlingshästar i hoppning. Ellen Hedman har erfarenhet från hästvärldens alla olika hörn där hon arbetat både med både trav, galopp och ridhästar och därav fått en bredare syn av hur man tränar en häst. Själv har hon ridit sen barnsben och tävlat upp till svår hoppning på flertalet hästar. Idag har hon drygt 20 hästar på gården där hälften är hennes egna och hälften rider och tävlar hon åt olika uppfödare/ägare. Hopptränare har hon varit regelbundet sen 12 år tillbaka och hopppas hela tiden kunna dela med sig av sin kunskap och egen erfarenhet i sadeln till sina ambitiösa elever. Hennes måtto är att en glad ryttare och en glad häst gör alltid sitt allra bästa!

Anmälan görs genom nedan formulär

[contact-form-7 id=”10799″ title=”Anmälan terrängträning_copy”]

Kommentering är avstängd