Information om ridskolans verksamhet

Publicerat den 20. Okt, 2016 av in Aktuellt, Föreningsinfo

Tyvärr har vår ridskolechef Hanna Ericsson blivit sjukskriven i fyra veckor.

För att verksamheten ska löpa på som vanligt som möjligt jobbar vi i styrelsen med att hitta lösningar med vikarier under denna tid.

Rebecka Zaar kommer att utöver sina vanliga uppgifter även att täcka upp för Hannas uppgifter att vara:

– kontaktperson för ridskolan, hästarna och stallet. Hon kommer att kunna nås på sin mobil: 072-3066028, och på Torns mobil när den kommer tillbaka.

– avsätta tid varje dag för att läsa och svara på mail och i telefon. Ingen fast telefontid då hon inte kommer att ha samma möjlighet att sitta på kontoret samma tid varje dag.

– ser till att ridskolan fungerar som vanligt angående hästar och instruktörer. Ansvarar för att vikarier rings in vid behov.

De ridlektioner som Hanna leder i ridskolan jobbar vi fortfarande med för att tillsätta vikarier till. Vi ser i dagsläget inget behov av att ställa in ridlektioner.

Tisdagsdressyren kommer att ledas av  Anna Sundström med de vanliga grupperna och tiderna.

Har ni frågor eller funderingar kring detta ber vi er att kontakta Eva Stigbrant och Carl Sjöstedt som är styrelsens personalansvariga samt Niclas Carlnén eller Camilla Hägglund (Ordf och vice ordf).
Vi kommer att skicka ut ny information via mail när vi har mera, och Torns hemsida kommer att hållas uppdaterad.

Låt oss nu hjälpas åt lite extra att hålla stallet fint och ordningsamt under Hannas sjukskrivning och samtidigt ha förståelse för vissa avsteg från rutinerna på anläggningen under denna förhoppningsvis korta tid som Hanna är borta.

Vänliga hälsningar,

Torns styrelse genom Camilla Hägglund

Kommentering är avstängd