2015 års vandringspristagare

Publicerat den 11. Mar, 2016 av in Aktuellt, Dressyr, Hoppning, Tävling

BlancaFindus

Blanca Bosson, Findus

Tore Ekelins vandringspris
till bästa ponnyekipage på lägst regional nivå
Blanca Bosson, Findus

 

 

 

 

Stella o Nemo rev

Stella Hoff, Nemo

Sven Andersson Vandringspris
utdelas till det ekipage ponny/häst som erhållit flest placeringar på lokal nivå.
Stella Hoff, Nemo

Lunds kommuns vandringspris
till bästa lektionsponny
Stella Hoff, Nemo

 

 

Frida o Lothar fälttävlan vpris

Frida Lindbladh, Lothar

Familjen Kjellströms Vandringspris
i fälttävlan ponny/häst
Frida Lindbladh, Lothar 39

 

 

 

 

Fanelia vera_ebba

Carl Bosson, Fanelia

Stävies Tennfat
till bästa hästekipage på lägst regional tävling i av Ridsportförbundet godkänd gren.
Carl Bosson, Fanelia

SPF:s Vandringspris
till bästa dressyrekipage ponny/häst på lägst regional nivå.
Carl Bosson, Fanelia.

KM-vinnare dressyr ponny och häst
KM dressyr ponny, Stella Hoff, Pegasus
KM dressyr häst, Vanessa Bernekorn, Prima

KM-vinnare dressyr häst, Vanessa: Jag är en 27-årig hoppryttare som sadlade om till dressyr för ungefär ett år sedan när jag började rida Prima. Då hade hon vilat efter att ha fått ett föl. Prima är 13 år e: Don Primero-Pascal. Hon kan vara en riktig primadonna och älskar att stå i centrum. Prima är en rutinerad dressyrhäst som hela tiden lär mig nya saker! Vi gjorde vår första tävling i mitten av november och lyckades inom tre veckor vinna Msv C och kvala till Msv B! Planen inför VT-16 är att få rutin i Medelsvåra klasser.

KM-vinnare hoppning ponny och häst
KM hoppning ponny, Julie Kopylov, Eklyckans Bernhard
KM hoppning häst, Lisa Paulsson, Black Mick

KM-kombo ponny och häst
KM kombination ponny, Julie Kopylov, Eklyckans Bernhard
KM kombination häst

MM-vinnare dressyr ponny och häst
Minimästare i dressyr ponny, Stella Hoff, Pegasus
Minimästare i dressyr häst, Rebecka Zaar, Davidd

MM-mästare i dressyr häst, Rebecka: Jag och Vidde har varit ett team i två år. Vidde har visat mig hur roligt det är med dressyr! Tillsammans har vi tävlat upp till regional LA:4. Vidde är en pigg och samarbetsvillig ponny som alltid vill vara sin ryttare till lags. Vårt mål 2016 är att ha roligt och trevlig precis som man ska ha med sin bästa vän!

MM-vinnare hoppning ponny och häst
Minimästare i hoppning ponny, Julie Kopylov, Eklyckans Bernhard
Minimästare i hoppning häst, Maria Wölner-Hannsen, Duetto

MM-kombo ponny och häst
MM kombination ponny, Stella Hoff, Pegasus
MM kombination häst, Maria Wölner-Hannsen, Duetto

MM kombination häst, Maria: Jag heter Maria Wölner-Hannsen. Jag är ponnymamma och ”återvändare”. Som barn hade jag ponnyn Dulcie på Torns och vi hoppade oss till en hel del placeringar på 70- och 80-talet, bl a red vi SM i Mjölby 1980. Senare blev det storhäst ( också hoppning),  men efter 18 års ålder har jag knappast ridit alls- fram tills nu! Nu har vi plötsligt fyra hästar, varav tre ponnier tillhör mina barn, Viola och Martin. Men fina Duetto är bara min. Duetto är en 7-årig holländsk hopphäst som kom till Sverige för ett år sen. Han är snäll och glad och underbart rolig att rida varje dag.

Joje Lewanhaupts vandringspris för gott horsemanship
Annika Johansson har fått Joja Lewenhaupts vandringspris för gott horsemanship. Annika har under sina år på Torns alltid med glädje och kunskap varit ett stöd i stallet och föreningen. Hon har med sin hjälpande hand lotsat många nya torningar in i häst- och stallgemenskapen vilket gör henne till värdig mottagare av detta vandringspris.

Kommentering är avstängd