Lyckad Hoppclinic för Frank Kutscher 9-10 maj

Publicerat den 11. Maj, 2015 av in Aktuellt, Hoppning

Helgen 9-10 maj hade vi fint besök på Torns RF då Frank Kutscher kom och höll Hoppclinic. Det blev en lärorik och inspirerande helg för såväl deltagande ekipage som åskådare. Frank är en skicklig unghästutbildare och tränare som själv har flera vinster i GP-hoppning i bagaget och det gick inte att ta miste på hans engagemang – såväl kroppspråket som röstresurserna hade ett brett register. Deltagande ekipage var allt från C-ponnys till storhoppande hästar som seglade över bana på 1,40 och som oavsett nivå fick med sig nya lärdomar och värdefulla tips.

Vi tackar för en givande och trevlig helg och hoppas på återseende!

Frank Hutcher 310Frank Hutcher 188Frank Hutcher 140Frank Hutcher 201Frank Hutcher 065


Kommentering är avstängd