Fälttävlansframgångar i helgen också!

Publicerat den 20. Apr, 2015 av in Aktuellt, Tävling

Vera Häggström på Nebraska vann P70-klassen för ryttare 13-16 år. Liv Hansson på Dino Bambino som debuterade i fälttävlanssammanhang i samma klass som Vera, låg väl till efter dressyr- och hopproven och gjorde även en fin terrängrunda, men fick tyvärr ett förargligt stopp på sista hindret.
Frida Lindblad på Lothar gjorde fina rundor i alla momenten i P90 för ryttare 17-20 år och kvalade till stil-SM, som går i Flyinge i sommar.
Är det någon som är sugen på fälttävlan kan vi varmt rekommendera Sugar Cup, en introduktion till fälttävlan med hinder som inte är högre än 60 cm och utan tidtagning. För mer info se http://www.flyingehus.se/FLYINGEHUS_-_NY/SUGAR_CUP.html

Ett svar till “Fälttävlansframgångar i helgen också!”

  1. Amie Kjellström

    23. Apr, 2015

    Jiiipyy tre st torningar på fälttävlan det var roligt att höra för en gammal fälttävlansarrangör!