Tack för helgens insatser!

Publicerat den 23. Mar, 2015 av in Aktuellt, Föreningsinfo, Hoppning

Ett stort tack till alla tävlande och funktionärer som deltog i Torns Marshoppning! Trots kallt och tråkigt väder på lördagen kämpade alla på och vi fick lite belöning i form av härlig vårsol på söndagen.

Vi hade ganska många starter båda dagarna, men tack vare duktiga och effektiva funktionärer flöt allt på och vi blev klara med både tävling och efterarbete i rimlig tid.

Många torningar hade fina ritter och knep ett par placeringar. Tilda Carlnén på Cornetto blev fyra i LC kat C och i samma klass blev Liv Hansson sexa med Dino Bambino. Kajsa Toresson på Sörbys Vermouth blev femma i LC kat D. I 1.00 m för häst blev Hanna Gunnarsson på Monette tvåa och Tova Hielscher på Chiquitita åtta. Flera andra ekipage hade fina ritter med dubbelnollor, men hamnade tyvärr utanför placering. Flera ekipage blev också felfria i klass 1 för ponny och klass 4 för häst och belönades med en rosett. Stort grattis till er alla och lycka till med det fortsatta tävlandet!

Kommentering är avstängd