Grattis och tack för alla insatser vid serietävlingarna!

Publicerat den 01. Feb, 2015 av in Aktuellt, Dressyr, Hoppning

Grattis alla startande till fina ritter under serietävlingarna! Hoppas att ni känner er stimulerade att jobba vidare och ge er ut och tävla i lite högre klasser än ni gjort tidigare. Ett stort tack till alla funktionärer som gjort tävlingarna möjliga. ett speciellt stort tack till alla som var funktionärer vid seriehoppningens tredje omgång. Det blev en lång och tröttsam dag, men ni gjorde en härlig insats! Feedbacken till sekretariatet var mycket positiv och det bådar gott för framtiden. Extra grädde på moset är att seriehoppningens alla tre omgångar genererat en bit över 20 000 kr till klubben. Utan er hade det inte varit möjligt!

Eftersom hanteringen kring serietävlingarna i år varit annorlunda mot tidigare år mottages kritik, såväl positiv som negativ, tacksamt. Vi som tävlingsledare har sett en del, men ni som tävlande, funktionärer och föräldrar har uppmärksammat annat. Skicka synpunkter till Webmaster så sammanställer vi och för vidare till Tävlingskommittén.

/Tävlingsledarna med assistenter

Bilden: Rebecka Hult och Kardemumma, vinnare av såväl Seriedressyr klass 3 som Seriehoppning klass III.

Kommentering är avstängd