Tack för helgens insatser!

Publicerat den 16. Sep, 2014 av in Aktuellt, Dressyr

Stort tack till alla inblandade i helgens dressyrtävlingar: Ryttare och hästar, publik, funktionärer och inte minst våra sponsorer!

Vi fick fina priser av hästmagasinet Kentaur, Bengts Hästsport i Veberöd, Djurgårdens Ridsport och Stängsel samt Hööks på Nova i Lund.

Det gick bra för många av våra Torningar. På lördagen, när det var stora hästar som tävlade, vann Åsa Carlsson med Moncisco i LA3 på höga poäng. Clara Falås med Nobelman var sexa och Annika Trönell med Fiona sjua i samma klass. Clara var även trea i LB2.

På söndagen stod ponnyklasser i olika svårighetsgrader på schemat. Blanca Bosson vann kategori B+C i LAP1 med Findus. Sigrid Eriksson med Thor var tvåa i LA1, kat C. Ebba Häggström segrade i LB1 med Nebraska i kategori D och Liv Hansson med Dino Bambino var trea i samma klass i kategori C.

Grattis till alla!

Kommentering är avstängd