Spännande omgång i Ponnyllsvenskan dressyr div 2

Publicerat den 08. Sep, 2014 av in Aktuellt, Dressyr

Oj, vilken spännande söndag det blev när första omgången i allsvenskan i ponnydressyr, division 2, avgjordes i Staffanstorp.
Torns hade en knapp ledning genom hela tävlingen med nioåriga Stella Hoff och Nemo i spetsen, men sista ekipaget vände till vår grannklubb Stävies fördel. Men en tjusig andraplats blev det till lagmedlemmarna Stella, Vera Häggström med Nebraska, Elise Ramsay Veljanovska med Dancing Queen, Blanca Bosson med Darwin och Julia Hielscher med Cadilack.
I truppen ingick även Moa Dahlberg med Miss Bond som red individuellt på fina poäng och går in i laget vid nästa deltävling.
Stella med Nemo hade klassens högsta individuella poäng, 69 procent, som tangerades av Stävies och tävlingens sista ryttare, Rebecca Odh med Killinior Charlie. Kågeröd tog tredje pris hack i häl på Torns.

Torningarna visade framhovarna redan i uppvärmningsklassen, LB1, där det blev hat trick i kategori CD genom Vera Häggström med Nebraska som segrade, Blanca Bosson och Darwin på andraplatsen och Pernilla Johansson med Alizette på tredje.

Omgång 2 av allsvenskan rids hos Malmö Ridklubb den 28 september. De två bästa lagen efter två omgångar i varje grupp går till finalen som rids i Viarp 19 oktober.
LB placerade Staffanstorp 8 sep 2014

Kommentering är avstängd