Funktionärer se hit!

Publicerat den 18. Sep, 2014 av in Aktuellt, Tävling

Höstens tävlingar är i full gång. I helgen hölls dressyrtävling för både ponny och häst och ytterligare tre tävlingshelger är inplanerade.

4-5 okt är det lokal (med allsvenskan div 2) och regional hoppning för ponny, 25-26 okt lokal och regional hoppning för häst och 13-14 dec vårt populära LUCIA-meeting i dressyr och hoppning för ponny.

Har ni inte redan anmält er till lämpliga funktionärspass är det hög tid att göra det.

Föreningen behöver även nya medlemmar som kan ta ett större adminsistrativt ansvar och hjälpa till att planera arrangemangen och vara tävlingsledare. Flera av de med mest erfarenhet är på väg att lämna tävlingskommittén och kan under hösten vägleda och handleda nya krafter. Det passar alltså utmärkt att engagera sig nu när stöd finns att få. Dessutom är det flera lämpliga kurser på gång just nu:

15/10: Equipekurs för sekretariatsfunktionärer

23/10: Equipekurs för funktionärer i domartorn (hoppning)

3/11: Tävlingsledarutbildning steg 1

10/11: Tävlingsledarutbildning steg 2

Läs mer om kurserna på förbundetshemsida www.skaneridsport.se​ under fliken Utbildning. Anmäl intresse till Paula Pierreville eller Amelie Bosson så samordnar vi anmälan. Föreningen står för kursavgiften för ett par deltagare per kurs – efter behov.

Kommentering är avstängd