SM

Publicerat den 18. Aug, 2014 av in Aktuellt, Dressyr

Torns enda ekipage vid SM i ponnydressyr hade en härlig helg hos Åsbo Ryttarförening vid Herrevadskloster. Blanca Bosson, 11 och B-ponnyn Findus, 21 år, var 0,02 procent från att nå sitt mål, A-finalen. Fem av 15 ekipage gick till finalen; Blanca och Findus var hack i häl men fick nöja sig med sjätte plats. Extra retfullt var det därför att en felridning första dagen, då Blanca glömde ryggningen i programmet, gjorde att det blev plats 6 i stället för 4 efter de två första omgångarna. Men det är roligt även att rida tröstfinal i SM, och där blev det en fin andraplats!

Nu ska Findus få lite välförtjänt semester, innan det är dags för ekipaget att ge sig ut i hetluften igen. Nu handlar det om Elitserien, där de får tävla även mot större ponnyer och äldre ryttare. Blanca och Findus ingår i Torns och Dagstorps allianslag.

Kommentering är avstängd