Tävlingsframgångar

Publicerat den 15. Jun, 2014 av in Aktuellt, Dressyr

Blanca Bosson hade en härlig lördag i Åstorp där hon tog två blågula rosetter, en i nationell klass och en i regional. Blanca vann LA4 och slog dessutom sitt personliga rekord med Findus på nationell nivå med 68 procent. Samma procent blev det med Darwin (bilden) i parets första start på regional nivå. Klassen var LB1.
Flera torningar passade på att tävla när vår grannklubb Stävie Ryttarförening ordnade lokala dressyrtävlingar för stor häst på lördagen och ponny på söndagen. Vår ridskolechef Hanna Ericsson kom tvåa med Beryllium (den söta isabellen ”Berit” som varit på Torns då och då) på fina 69.64 procent i LC2. Berit är fem år och Hannas egen uppfödning! Maria Trönell var hack i häl på nästan samma poäng med Fiona, och kom dessutom tvåa på hela 73,83 i LB2. I ponnyernas LB1 var Elise Ramsay Veljanovska med Dancing Queen tvåa och Sigrid Eriksson med Thor trea. Båda hade 64 procent, men Elise hade decimalerna på sin sida.

Glöm inte skicka in era tävlingsresultat till webmaster för publicering här på
hemsidan:
http://torns.org/tavling/torningars-resultat/

Kommentering är avstängd