Florens och Flower går i pension!

Publicerat den 27. Maj, 2014 av in Föreningsinfo

Under ca 6 år har Florens och Flower varit allas favoriter här på ridskolan. De har lärt massor av barn att rida, och varit en ständig källa till glädje för både ridelever, personal och fodervärdar! Nu är tiden kommen för damerna att gå i välförtjänt pension. De kommer att bo ute på landet i Torna-Hällestad hemma hos en familj med två små barn, som kommer att bli lyckliga nya fodervärdar till hästarna! Florens och Flower kommer att bo kvar tills ridlägren är slut, så ni har alla gott om tid att krama om hästarna och säga tack och adjö.

Vi tackar familjen Arph-Hammargren för att vi fått låna de små fina damerna under de här åren!

Ett svar till “Florens och Flower går i pension!”

  1. Eva

    28. Maj, 2014

    Åh vad vi kommer att sakna dem! Elin har lärt sig så mycket på Flower som hon red mest på när hon började att rida! Stallets små söta maskotar :)