Allianslaget till Elitserien

Publicerat den 20. Maj, 2014 av in Aktuellt, Dressyr

Till hösten väntar Elitserien i ponnydressyr för allianslaget Torns och Dagstorp! Laget kom tvåa i finalen i division 1 hos Hästhagens Ryttarförening i helgen, och det blev även en andraplats totalt efter att laget var tvåa i omgång 1 och vann omgång 2. Torningarna som grejade det var Blanca Bosson med Findus och Frida Lindbladh med Lothar. Blanca och Findus fick också en individuell tredjeplacering.

Lagkamraterna från Dagstorp heter Emelie Henrikson med Highlight och Sofie Johansson med Vanity Fair. Tidigare har även Elin Feldt medverkat. Nu ser tjejerna fram mot en spännande höst i Elitserien! Storfavoriter är som vanligt Willands Ryttarförening från Åhus, som också var helgens segrare i division 1-finalen.

Kommentering är avstängd