Resultat från vårt Lucia meeting

Publicerat den 18. Dec, 2013 av in Aktuellt, Tävling

Nu finns resultaten från Pepparkakscupen och Tomtecupen här. Årets Luciameeting blev en stor succé med massor av startande och fina resultat. Tack alla funktionärer och tävlande! Hemmaryttarna plockade placeringar, med Ebba Häggström/Zet i spetsen som vann Pepparkakscupen, och Frida Lindbladh/Lothar 39 som var tvåa i Tomtecupen.

Det började bra redan i Luciameetingets första klass, dressyr LC2, där det var torningar på både första och andra plats. Elise Ramsay Veljanovska med Dancing Queen och Blanca Bosson med Elphins Darwin hamnade på samma poäng. De fick skiljas åt med minsta möjliga marginal av de sammanfattande betygen, till Elises fördel.
I samma klass i kategori D kom Ebba Häggström med Zet femma. Hon var trea bland de ekipage som deltog i Pepparkakscupen, och grundade därmed för seger sedan de två som var före hade sämre resultat i söndagens hoppning.
I LB la Frida Lindbladh och Lothar grunden för en fin placering i Tomtecupen med en fenteplats. Frida och Lothar var dessutom tvåa i svåraste dressyrklassen, LA1!
På söndagen tog Elin Larsson med Cornetto en fin tredjeplats i LättD+5 med en snabb runda. Cornetto var väl värd den tjusiga gula rosetten, även om hon själv inte riktigt verkade uppskatta den på prisutdelningen!
Ebba med Zet var femma i LättD+5, Frida också femma i LättC+5, och tjejerna fick sedan ta emot fina priser från The BodyShop och Kentaur för segern och andraplatsen i Pepparkakscupen respektive Tomtecupen.

Resultaten hittar du i Tävlingskalendern för 2013 som nu ligger till höger under Arkiv 2013.

Kommentering är avstängd