DM framgångar i fälttävlan individuellt och lag

Publicerat den 08. Sep, 2013 av in Aktuellt, Tävling

I helgens distriktsmästerskap i fälttävlan visade Torns framhovarna. Frida Lindbladh med sin Lothar 39 knep en andraplacering i DM i P80-klassen och belönades med det skånefärgade täcket och rosetten. Efter en mycket lyckad dressyruppvisning (69%), felfri hoppning och bra fälttävlan slutade ekipaget på endast 48.1 straff vilket innebar en tredjeplacering i själva klassen P80! Även i lag-DM i fälttävlan kom ekipaget på en andra plats. Laget bestod av ett samarbete av ryttare från Torns, Stävie, Tågarp och Hästhagens ryttarföreningar.

Stort grattis till Frida och Lothar och lycka till i framtiden!

Ett svar till “DM framgångar i fälttävlan individuellt och lag”

  1. Marlene Malm

    09. Sep, 2013

    Fantastiskt!