Tack för alla arbetsinsatser!

Publicerat den 27. Aug, 2013 av in Aktuellt, Föreningsinfo

TACK alla flitiga Torningar för insatsen under söndagens arbetsdag och för väl genomförda sommarjobb. Anläggningen har fått ett riktigt lyft till glädje för alla besökare och oss själva. Speciellt tack till er tjejer som såg till att innergården fick tillbaka sin ursprungliga finish! Och speciellt tack till Magnus som efter arbetsdag och stallmöte lagade den nya garageporten som ”trillat ner”. Den behövde ett nytt hjul. Vi hann med många uppgifter men inte alla. Bl a skulle vi olja in staketet på utebanan men hann bara en långsida och lite till. Du som har en stund över kan gärna fortsätta. Olja+pensel står på golvet i Snicken, så det är bara att kämpa på!   Anläggningskommittén

Kommentering är avstängd