Höstens tävlingar

Publicerat den 31. Jul, 2013 av in Aktuellt, Föreningsinfo, Tävling

Nu är datum för höstens tävlingar klara och finns i Tävlingskalendern. Se redan nu över vilka som passar er att vara funktionärer på och få med det i er planering. Troligen kommer vi att testa ett digitalt bokningssystem för funktionärssysslor till hösten. Mer information kommer på hemsidan när det är dags. Tanken är att man ska kunna önska dagar och så får Tävlingskommittén justera om det inte funkar…det viktiga är ju att det alltid finns någon rutinerad som kan visa och hjälpa de som inte varit med så mycket tidigare. På så vis hoppas vi kunna minska mängden mail och ge de som har mycket att göra att planera med större framförhållning. Viktigt att tänka på är att systemet bygger på att alla gör sin minimi-andel så jämnt fördelad över året som möjligt (åtminstone 3 tävlingshelger kommer under våren också). Kompetens och erfarenhet behövs vid varje arrangemang. Det är dessutom väldigt sårbart om en familj bokar in alla sina uppdrag på en och samma helg och det sedan händer något (sjukdom eller annat som går före föreningsliv) som gör att familjen inte kan fullgöra sina uppdrag.

Med hopp om en spännande och rolig tävlingshöst på Torns!

Tävlingskommittén genom Paula Pierreville

 

Kommentering är avstängd