Segrare i fälttävlansdebut

Publicerat den 26. Maj, 2013 av in Föreningsinfo

På lördagens regionala fälttävlan i Dagstorp debuterade Frida Lindbladh med sin Lothar 39 i klass P70. Ekipaget visade var skåpet skulle stå och slog alla medtävlanden på fina 53,4 straffpoäng. Detta efter en fin dressyruppvisning på 66,25 %, felfri hoppning och endast 2,8 straffpoäng i den avslutande terränghoppningen.

Frida och Lothar värmde upp för två veckor sedan genom att även där vinna kombinationstävlingen i hoppning och dressyr i Tågarp, med 71% i dressyren och felfri hoppning.

Den härlig dag för Torns ryttarförening speciellt med tanke på att det var 5 år sen senaste ett ekipage från Torns placerade sig i fälttävlan.  Att rida fälttävlan ställer krav på en mångsidigt ekipage både med lydnad, samarbete, kondition, hoppförmåga och mod. Ett riktigt roligt sätt att umgås med sin häst.

2 Svar till “Segrare i fälttävlansdebut”

  1. amie kjellström

    26. Maj, 2013

    Äntligen!!! Hade nästan förlorat hoppet att Torns åter var med i leken! Grattis Frida!

  2. Annelie

    30. Maj, 2013

    Grattis Frida!