LB-laget till final

Publicerat den 18. Apr, 2013 av in Aktuellt, Dressyr, Tävling

Torns lyckades med konsten att få två lag till final i knockoutdressyr för ponny. I söndags var det LC-laget som fixade sin biljett, och på onsdagskvällen var det LB-lagets tur i en rafflande uppgörelse på hemmaplan.

Tre mycket jämnstarka lag möttes på dressyrbanan. Till sist vann Dagstorpsorten med 203.103%. Torns knep andraplatsen med 198.966, före vår kära grannklubb Stävie som fick 198.103. Man önskar att alla tre lagen kunde få gå till final med så fina och jämna resultat, men det är två av tre som gäller och därmed blir det Dagstorp och Torns. Var och när finalen ska äga rum är inte bestämt än, men det blir senare i vår eller på försommaren.

Torns duktiga LB-lag består av Blanca Bosson med Findus som fick 71.724 procent, Tova Hielscher med Åbackens Fifty-Fifty med 65.345 och tvillingarna Ebba och Vera Häggström som med Köhls Cidden och Zet lyckades pricka in exakt samma procent, 61.897. Alla resultat hittar du på Equipe. På bilden från vänster Ebba, Blanca, Tova och Vera.

En stor vinnare denna dag var Maria Carlsson, inte bara som lagledare för Dagstorps segertrupp. Maria är ju även Torns egen tränare, och hon hjälper också Stävies ryttare att slipa på dressyrformen.

Nu förbereder våra duktiga Tornsekipage sig för final i LC och LB. Vi återkommer med rapporter från uppladdningen.

Kommentering är avstängd