Kurser på påsklovet!

Publicerat den 20. Mar, 2013 av in Föreningsinfo

TÖRMÖRNING PÅ PÅSKLOVET

Måndagen den 25/3 från kl 09.30 och framåt håller Rebecka Zaar en kurs i tömkörning på Torns! Kursen är öppen för häst/ponnyryttare och –föräldrar som är medlemmar i Torns RF.

Varje ekipage tömkör 30 min vardera under handledning av Rebecka. Rebecka kommer att gå igenom grunderna, och visa dig hur du på bästa sätt arbetar med just din egen ponny/häst. Om du inte har egen tömkörningsutrustning kan du låna av oss! Hjälm obligatoriskt för alla deltagare. Häst/ponny ska vara utrustad med träns och ev. benskydd. Hästen/ponnyn ska vara uppvärmd då du kommer.

Kursen kostar 100 kr/ekipage, betalas kontant till Rebecka på plats. Antalet platser är begränsat (6 st). Anmäl på listan som sitter på vita tavlan i foderkammaren  i stallet.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

LÖSHOPPNING PÅ PÅSKLOVET

Torsdagen den 28/3 från kl 09.00 och framåt håller Hanna Ericsson löshoppning i mellanridhuset! Kursen är öppen för medlemmar i Torns RF.

Hjälm obligatoriskt för alla deltagare. Häst/ponny ska vara utrustad med träns och ev. benskydd. Hästen/ponnyn ska vara uppvärmd då du kommer.

Kursen kostar 50 kr/häst, betalas kontant till Hanna på plats. Antalet platser är begränsat (10-12 st). Anmäl på listan som sitter på vita tavlan i foderkammaren  i stallet.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ÖVRIGA INTRESSERADE ÄR FÖRSTÅS VÄLKOMNA ATT FÖLJA KURSERNA FRÅN LÄKTARPLATS!

Kommentering är avstängd