Grattis Vandringspristagare!

Publicerat den 25. Feb, 2013 av in Föreningsinfo

Stort grattis till alla pristagare!
Här nedan följer en kort liten presentation av pristagarna som fick sina vandringspriser utdelade under årsmötet!

 

Annie ElectronTore Ekelins vandringspris till bästa ponnyekipage på lägst regional nivå.

Det här priset går till Annie Nilsson med C-ponnyn Electron. Ekipaget har varit mycket framgångsrikt i dressyr med ett antal placeringar på regional och inte minst nationell nivå, bland annat en nationell seger i FEI:s indibviduella mästerskapsprogram.

 

Blanca Bosson FindusSven Anderssons vandringspris utdelas till det ekipage ponny/häst som erhållit flest placeringar på lokal nivå.

Här fanns det många kandidater till priset, både på ponny och stor häst. Det blev det minsta ekipaget, som bara tävlade några av årets sista månader tillsammans, som tog flest poäng på den här nivån: Blanca Bosson med B-ponnyn Findus.
Blanca är 9 år och förutom ett antal segrar i lokal klass upp till LA dressyr blev hon också klubb- och minimästare i dressyr.

 

Foto: Emma Tegler

Foto: Emma Tegler

Tomas Hammars pris till till bästa ponnyryttare som samlat poäng i hoppning LA eller högre.

Här har vi en överlägsen segrare : Frida Lindbladh med D-ponnyn Lothar 39. Ekipaget har många placeringar upp till nationell LA. Frida fyller 16 år i år och Lothar är tio år.

Lunds kommuns vandringspris till bästa lektionsponny på lägst regional nivå.

Även detta pris går till Frida Lindbladh och Lothar. Lothar gick som lektionshäst under första halvåret men har nu en sk ridskolefri plats. Lothar visar som andra duktiga tävlingsponnyer gjort före honom att det är hög klass på Torns lektionsponnyer. Vårt koncept gör att vi säkert  får se många andra fina tävlingsponnyer ta det här priset i framtiden.

Annie Electron 2SPF:s pris till bästa dressyrekipage på lägst regional nivå.

Grattis till Annie Nilsson och Electron som med sina framgångar på nationell nivå förstås vinner även det här fina priset. Annie fyller 18 år i år och lämnade Electron tidigt i höstas för att gå över till stor häst och hon har redan hunnit visa fina resultat även i den konkurrensen.  Hon har 2013 blivit uttagen till Talang Skåne!

 

Carl DonnergrafStävies Tennfat delas ut till Torns bästa storhästekipage på lägst regional nivå i någon av ridsportsförbundets grenar. Här blev det en överlägsen segrare: Carl Bosson med Donnergraf. Carl är 17 år i år, och under 2012 tog han många fina placeringar och segrar med Donnergraf i medelsvåra dressyrklasser.

 

GRATTIS TILL ALLA DUKTIGA PRISTAGARE OCH LYCKA TILL I FRAMTIDEN!

Tore Ekelins vandringspris: Annie Nilsson Electron
Sven Anderssons vandringspris:      Blanca Bosson Findus
Tomas Hammars vandringspris Frida Lindbladh     . Lothar
SPF:s vandringspris: Annie Nilsson Electron
Lunds kommuns vandringspris: Frida Lindbladh Lothar
Stävies jubileumsvandringspris: Carl Bosson Donnergraf

 

 

 

Lunds civila ryttarförenings jubileumspris för lektionsponny i fälttävlan och familjen Kjellströms vandringspris i fälttävlan ponny/häst delades inte ut i brist på Tornsekipage som tävlat i fälttävlan.

Ett svar till “Grattis Vandringspristagare!”

  1. Sofi

    22. Mar, 2013

    Roligt att det går så bra för er alla Torningar :)