Det kom ett brev…

Publicerat den 24. Jan, 2013 av in Föreningsinfo

Hej på er, Ville bara skriva och tacka för 5 års trevligt medlemskap i Torns. Vi flyttade ju……till en hästgård i Hofterup i sommars, och vi har bara 400 m ner till Dagstorps RF. Victoria går ju även på Sveriges Ridgymnsium så det finns inget utrymme för att åka till fler klubbar. Det har varit fantastiska år med Torns. Victoria fick vara med och vinna både både Knock Outen och vinna Allsvenskan DIV 2, har tränat och tävlat upp till Elitnivå i dressyr. Laget red ju även finalen i Elit i höstas. 2013 blir Victorias sista ponny år, så det kommer även ny utmaningar på sin storhäst, så det får hon göra på Dagstorp.
Tack alla på Torns för ert fina engagemang och att Victoria har fått vara med och lärt sig så här mycket. Vi kommer nog att träffa er på någon ponny tävling eller häst tävling.
Tack än en gång och lycka till med era framgångar på Torns RF. Det känns lite vemodigt att lämna en bra och fungerande klubb, men nu väntar det nya utmaningar.

//Christina & Victoria Fredriksson med Åstratorps Malorina

Kommentering är avstängd