Årsmöte söndag den 24 februari 2013

Publicerat den 06. Jan, 2013 av in Föreningsinfo

Söndagen den 24 februari kl 16:00 håller vi årsmöte uppe i cafeterian. Det kommer i vanlig ordning att bjudas på enklare förtäring och därför vill vi veta hur många som kommer. Anmälan görs till >webmaster senast måndag den 18 februari. Alla medlemmar är välkomna!

Förslag (motion) från enskild medlem att tas upp till behandling på årsmötet skall skriftligen vara >styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet, dvs söndag den 3 februari.
Du kan fortfarande nominera någon du tycker har gjort något extraordinärt för föreningen eller på annat sätt utmärkt sig, till Årets Blomma genom att klicka på >länken. När nomineringen är avslutad kommer alla nominerade att presenteras och omröstningen startar.

Kommentering är avstängd