Årets blomma – nu startar omröstningen!

Publicerat den 27. Jan, 2013 av in Föreningsinfo

Nu startar vi omröstningen till Årets Blomma!

Klicka på Läs mer för att se de nominerade och rösta!

>>RÖSTA HÄR

Elitponnylaget i dressyr
Jag tycker att tjejerna gjort ett enastående arbete att ta sig upp i elitallsvenskan med de förutsättningarna som de hade. Vilja o kämpaglöd i ur o skur! Så jag vill ge en blomma till Annie Nilsson, Mathilda Henrikson, Victoria Fredriksson, Emilia Andersson o Emma Sand, samt Maria Henrikson som guidade oss andra orutinerade mammor genom processen!

Lollo Steijaert
Lollo är en eldsjäl, som lägger tid och engagemang för att bygga strukturer, som underlättar klubbens administration.

Annika Johansson (Alize och Cayenne)
* För att hon oftast positivt tar itu med problem och arbetsuppgifter och snabbt och effektivt genomför dessa.
* Lokstödsansvarig, medlem i stallkommitte. Annika är mkt engagerad och ansvarstagande. Hon tog ett enormt anvar för byggnaden av våra nya hagar. Är alltid positiv och glad! Annika är en enorm tillgång i stallet!
* Annika tar ett mycket stort ansvar för verksamheten på Torns och är en central person i stallet som har koll på allt. Hon lägger ner ett stort antal timmar på det ideella arbetet på Torns.
* För sitt stora engagemang. Annika är alltid i stallet och hjälper alltid till med allting. Hon var den drivande när vi byggde våra nya fina hagar! Jättestort arbete! Det är verkligen Annikas tur och hon ska ha en stor blomma
* Alltid positiv & glad.
* Nästan alltid i stallet och där med hjälper hon alla jättemycket.
* Annika håller sin hand över det mesta som sker i ponnystallet av det dagliga arbetet. Hon fixar och köper in. Dessutom har hon lyckats att hitta än mer LOK-pengar trots att vi redan har ökat varje år de senaste åren (19% mer HT 2012 än HT 2011). Dessutom verkar hon alltid glad.
* Sedan vi kom som nya medlemmar sommaren 2012 har Annika har stuckit ut med sin entusiasm. Hon lägger ner massor med tid på föreningen och gör så med ett glatt humör. Hon är hjälpsam och sannerligen inte rädd att hugga i.

Emma Tegler
Emma är en ung tjej som på ett imponerande sätt delar med sig av sin kunskap om, och sitt intresse för, hästar. Hennes glädje att dela, visa och hjälpa inspirerar mig (och många andra tror jag) att själv bli en mer generös medmänniska. En förebild för små som stora hästmänniskor, tycker jag, genom sitt vänliga, roliga, ödmjuka och respektfulla sätt mot alla i stallet.

Gunnar Björkdal
Ingen tycks som Gunnar vara kunnig och benägen att ”fixa” el-, vatten- och tekniska problem på Torns.

Gunnel Holmquist
Gunnel har jobbat hårt med verksamhetsutveckling och ökat samarbete med andra organisationer. Det har resulterat i att Torns Ryttarförening har blivit uppmärksammad av Lunds kommun som en aktiv och engagerad förening som Lunds kommun vill hjälpa att fortsätta vidareutvecklas. Vi har genom detta fått signifikanta medel för underhåll av vår anläggning som annars inte hade varit möjligt. Gunnel har varit den drivande kraften i detta både i och utanför styrelsen och klubbens gränser. Därför är hon väl värd årets blomma.

Kommentering är avstängd