Hej alla tävlingsryttare!

Publicerat den 27. Dec, 2012 av in Föreningsinfo, Tävling

2012 års tävlingar är nu slut och tävlingskommittén vill ha in alla era resultat från lägst lokal tävling (alltså inga klubbtävlingar förutom KM och serietävlingarnas slutresultat). Fyll gärna i >>Excelfilen i länken, så underlättar det för oss att göra beräkningen inför utdelningen av årets vandringspriser.
Samtidigt påminner vi om att alla vandringspriser både från årsmötet samt årets serietävlingar skall inlämnas nu för gravering! Priserna skall vara återlämnade senast den 12 januari (helgen för serietävling nr 1). Ni kan då lämna dem i sekretariatet. Tidigare inlämning kan ske till Amie Kjellström, tel 0709-320132.

Vi efterlyser även vandringpriset för serietävlingen i dressyr som tycks blivit kvar hos någon tidigare år!!

Tävlingskommittén
Paula Pierreville

Kommentering är avstängd