Knatteridningen fortsätter!

Publicerat den 19. Okt, 2012 av in Föreningsinfo, Ridskolan

Hej!

Vi bjuder in till en ny period av knatteridning! >>till anmälan
Intresset har varit mycket stort och nu har vi bestämt att redan nu i höst dra igång ytterligare en period! Knatteridningen är öppen för ”knattar” mellan 3-6 år, som inte ännu fått plats i den ordinarie ridskolan. På knatteridningen får man både lära sig att umgås med häst, och pröva på att rida.
Våra duktiga ungdomsledare Fanny och Desirée kommer även i fortsättningen att leda knatteridningen.

Den nya perioden börjar lördagen den 10/11 och håller på tills den 1/12, 4 ggr allt som allt. Priset är 125 kr/gång (500 kr för perioden), och deltagande knattar måste vara medlemmar i Torns RF. Antagen elev rider HELA perioden om 4 ggr. Du betalar kontant för hela perioden första ridtillfället.

På grund av det stora intresset kommer vi att börja fördela platserna, så att så många barn som möjligt får prova på att rida och umgås med hästarna. Anmälan till hela period 2 kommer att vara öppen från och med 19/10 till 31/10. Lottning kommer att tillämpas om vi får många anmälda. Det är alltså inte längre ”först till kvarn” som gäller.

Vi planerar att fortsätta knatteridningen till våren. Barn som INTE får plats denna perioden kommer att ges FÖRTUR till vårens första period! Den planerar vi att starta i mars månad.

Välkomna!

Kommentering är avstängd