Hästskötarkurs för ridskoleelever

Publicerat den 03. Okt, 2012 av in Ridskolan

Den 21/10 kl 12-14 kommer vi att anordna en kurs i hästskötsel och -hantering för ridskoleelever på Torns. Kursen är till för de som vill bli skötare på en av våra fina ponnyer eller om man bara vill lära sig nya saker om hästar! För de som står på kö för att bli skötare är det den här kursen du måste gå! Detta är också ett ypperligt tillfälle för de som går och funderar på om att vara skötare är något för dem. Gå på kursen och se om det är roligt! Inga förpliktelser att blir skötare efteråt, såklart.

Vi kommer att gå igenom grundläggande hästskötsel, hur man mockar, vad hästarna äter och hur man ser om hästen mår bra och hur det fungerar att vara en skötare och pyssla med sin alldeles egna sköthäst.

Anmälan sker här nedan. Även frågor kan skickas via formuläret nedan. Kursen kommer kosta 50 kr vilket betalas på plats.

Om du tidigare anmält dig till skötarsystemet men inte fått mail om det här tillfället är det bara att höra av dig igen!

 

Elevens namn (obligatorisk)

Målsmans epost (obligatorisk)

Målsnamns namn

Ditt meddelande

Skriv i följande tecken i rutan så att vi vet att du är en människa!
captcha

Kommentering är avstängd