Dags att anmäla sig till att bli skötare i höst!

Publicerat den 30. Aug, 2012 av in Föreningsinfo, Ridskolan

Under vårterminen hade vi ett skötarsystem där elever i ridskolan kunde vara skötare på någon av våra egna hästar under ridskoledagarna. Man pysslar, ryktar och tar hand om sin häst när den inte går lektion. Det visade sig vara väldigt populärt och vi fortsätter även denna terminen!

Ni som har haft en sköthäst under våren har kvar den plats och häst ni haft, så länge den finns kvar. Men har ni anmält er i slutet av våren eller under sommaren är det nu dags att skicka in igen! Det är lika bra att alla som inte är med i systemet skickar in igen, så att jag vet vilka som är fortsatt intresserade.

Precis som förut kommer man bli skötare först efter att man gått en kurs, så det är bra att vara med från början och då slipper vänta på nästa kurstillfälle.

De allra flesta är skötare en dag i veckan, samma dag som de rider. Det är inga krav på att man kommer varje gång, men om man inte har tid är det bättre att säga till eftersom det säkert är någon annan som vill ha platsen.

Anmälan gör här!

Frågor kan ställas till Stina Qvarnström här.

Hoppas vi ses i höst!

 

 

Kommentering är avstängd