Ridläger Torns Ryttarförening, foto Emma Tegler

Ridlägren är i full gång – bilder!

Publicerat den 06. Jul, 2012 av in Aktuellt, Ridskolan

Vi tänkte bjuda på lite bilder från ridlägren som är i full gång just nu! Den tredje veckan avslutas idag och sen är det ytterligare en innan alla hästarna får ett välförtjänt sommarlov. Bilderna är från läger ett och två. Vi vill också passa på att tacka alla som ställer upp och hjälper till så att de här roliga lägren kan bli av! Och första veckan hade vi även hjälp av Torns duktiga skötare som gav hjälpande händer och kunskap till eleverna. Tack alla!

Foto: Emma Tegler

Tags: ,

2 Svar till “Ridlägren är i full gång – bilder!”

 1. Hanna

  06. Jul, 2012

  Vilka härliga bilder! Så duktig du är Emma!

  Reply to this comment
 2. Emma Tegler

  07. Jul, 2012

  Tack så mycket! ^^

  Reply to this comment

Lämna ett svar