Vi har mist en av våra kamrater, Palema

Publicerat den 27. Feb, 2012 av in Föreningsinfo, Ridskolan

I onsdags miste vi en av våra kamrater här på ridskolan. Palema, född 1993, gick tyvärr bort från oss. På onsdagens morgon upptäckte stallpersonalen att allt inte stod rätt till med Palema och kontaktade veterinär. Det konstaterades att hon fått tarmvred. Personalen på Torns, och veterinärerna på Helsingborgs djursjukhus gjorde allt de kunde för att rädda henne, men då hon mot alla odds repat sig från tarmvredet, föll hon ihop i sin sjukbox och dog i vad veterinärerna tror var en hjärtattack. Palema var en häst som hade förtjänat att bli pensionär och läromästare och fått njuta av det goda livet på gamla dar. Nu blev det inte så. Men vi hoppas ändå att hon har det bra där hon är nu.

Hanna Ericsson, ridskolechef

Ett svar till “Vi har mist en av våra kamrater, Palema”

  1. Birgitta Sundström

    10. Mar, 2012

    Jag önskar också att Palema hade fått en behaglig ”pensionärstid”, gärna tillsammans med mig och Frida! Hon var en så underbar häst och det känns tomt utan henne. När jag var i stallet på lördagen i va 8 blev jag både glad och ledsen när jag fick se den vackra buketten rosor som låg i hennes box. Tack snälla LInnea med mamma för den omtanken till Palema! Det var fler som lämnade blommor och jag samlade ihop dem till en bukett som jag hängde utanför foderkammaren.
    Saknar dig Palema! /din ”fodermamma”