Torningar på Ponnyderbyt i Dagstorp

Publicerat den 01. Aug, 2011 av in Dressyr, Tävling

Mathilda Henrikson, Victoria Fredriksson och Emma Sand i kat D representerade Torns under derbyhelgen i Dagstorp. I kat C representerades Torns färger av Carl Bosson, Annie Nilsson och Emilia  Andersson…

Mathilda hade båda sina D-ponnyer Galant och Alfonz med sig. I Stora rundan red hon Galant och slutade på en 7:e plats i Finalen. Alfonz som fick gå Lilla rundan hamnade slutligen på en 6:e plats i Lilla rundans Final, tätt följd av Victoria Fredriksson och Malorina på en 7:e plats. Emma Sand på Oh, What a Crazy Babe slutade på en 15:e plats i Lilla rundans B-final.

Bland C-ponnyerna tog sig Carl och Darwin till en 4:e plats i Lilla rundans B-final följd av Emilia och Cresencio på en 6:e plats. Annie på Hayabusa Down tog en 6:e placering i Lilla rundans A-final.

Victorias 2:a placering i kvalomgång 2 som reds i Lagtävlansprogrammet för ponnyallsvenskan hennes första nationella placering. Tilläggas bör att även Carl precis som Victoria tog en jättefin nationell placering (också hans första på nationell nivå) i kvalen, som trea på fredagen. Stort grattis till de båda!!!

För den som är intresserad av mer detaljerade resultat finns de att finna  här http://online.equipe.com/sv/competitions/2724

 

Kommentering är avstängd