Carl och Coffee vann Hippson Cup

Publicerat den 08. Jul, 2011 av in Dressyr, Tävling

Nu har segrarna i vårsäsongens Hippson Cup korats, och vinnare i LB dressyr stor häst blev Carl Bosson med 6-årige Delicious Coffee. Stort grattis till ekipaget som vunnit 6 klasser, samtliga över den magiska gränsen 70 procent, under våren.
Toppnoteringen var 73 procent i regional LB:2 hos Ringsjöorten sista helgen i maj.

I Hippson tävlar ekipage från hela landet mot varandra med sina resultat från olika tävlingar. Det var tredje gången i rad Carl vann. 2010 och 2009 segrade han med Elphins Darwin. Carl och Coffee har också tagit ett antal framskjutna placeringar i LA under tiden som Carl lånat den fina hästen av Catarina Sörensen. Nu är Delicious Coffee såld och har flyttat till sin nya ägare i nordvästra Skåne.

Kommentering är avstängd