Nu är flera av våra fodervärdsponnyer lediga!

Publicerat den 29. Jun, 2011 av in Föreningsinfo, Ridskolan

Inför höstterminen är flera av våra trevliga ridskoleponnyer lediga för nya fodervärdar!

För närvarande är det:

FLORENS
Florens är en mycket snäll och lagom pigg A-ponny. Hon är vår bästa och snällaste barnponny som aldrig hittar på några dumheter! Hon går även att köra framför vagn.

FLOWER
Är Florens mamma, och de är väldigt lika. Flower är lite piggare att rida än Florens, men hon är lika snäll och go! Flower går också att köra framför vagn. Även hon är A-ponny. Flower är ledig på halvtid (50 %).

CASPER
Casper är även han A-ponny. Han är av det lite busigare slaget och hittar gärna på ett och annat hyss. Men han är mycket välutbildad, och tävlad med stora framgångar i både hoppning och ponnygalopp. Han är lugn och snäll att sköta om.  Även Casper är inkörd. Casper är ledig på halvtid (50 %).

MUSSLAN
Lilla fina Musslan är B-ponny och har varit länge här på Torns och lärt många barn rida. Hon är en dam med egna åsikter, men jättelugn och snäll att rida. Hon är välutbildad i både dressyr och hoppning.

HUMLE
Ponnyn HumleHumle är en C-ponny som passar till den ryttare som kommit lite längre. Han är ganska ung och han har en stor talang för hoppning, så vi önskar att hans blivande fodervärd vill träna och kanske tävla honom lite i hoppning. Humle är pigg men snäll att rida, och mysig att pyssla med!

Om du är intresserad av att veta mer om att bli fodervärd, kontakta ridskolechef Hanna Ericsson i formuläret nedan eller ring på 046-13 83 25.

Här på hemsidan kan du alltid läsa om våra ponnyer och vad det innebär att vara fodervärd!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kommentering är avstängd