En bra dressyrhelg!

Publicerat den 09. Maj, 2011 av in Dressyr, TävlingFlera av våra tjejer har varit i farten på dressyrbanorna och gjort riktigt bra ifrån sig. Tova Hielscher och Cadilack vann LC:2 i Skurup där Fanny Andersson, som nyss debuterat LA, vann LA:1 med Charmör. Frida Hammarlund och Tinkerbells Rose (Tebbe) var i Tågarp och vann både LC:2 och LB:1. Det var även en kombinationstävling dressyr+hoppning där Frida och Tebbe placerade sig 2:a i LC och vann LB-kombinationen.
En dressyrkille har också gjort fina resultat i helgen. Carl Bosson med Delicious Coffee vann LB:1 i Eslöv, och det var andra tävlingen i rad ekipaget vann på den höga poängen 72 procent. (Senast var det i Viarp på Långfredagen.) I LA:1 i Eslöv blev det 68 procent och en gul rosett, alltså tredje plats.

Grattis till våra ambitiösa och duktiga dressyrekipage!

Kommentering är avstängd