Det gick bra för flera av våra Torningar under hopptävlingarna i mars!

Publicerat den 22. Mar, 2011 av in Hoppning

I Lätt C kat B blev Elin Hammarlund och Tebbe 3:a, och i kat C vann Frida Hammarlund på sin första start på nya ponnyn Kalle. I samma kategori placerade sig även Fanny Andersson och Charmör på tredje plats. Lätt B kat B vann Frida Hammarlund igen, denna gången med Tebbe.

Elin Nyholm på Ruegarden (Gadden) nollade i nittio-klassen där de även hade den bästa tiden av alla startande. I samma klass nollade även Anna Lindberg på Dardini och tog därmed även hon en rosett. Elin och Carousell knep även fjärdeplatsen i 1.05 där även Vanessa Bernekorn och Ravenna blev placerade. Heja!

Grattis till våra duktiga ryttare!

På bilden prisutdelning LC kat C

Ett svar till “Det gick bra för flera av våra Torningar under hopptävlingarna i mars!”

  1. Linda

    22. Mar, 2011

    Elin Nyholm på Ruegarden (Gadden) nollade i nittio-klassen där de även hade den bästa tiden av alla startande. Elin Nyholm och Carousell knep även fjärdeplatsen i 1.05 där aven Vanessa Bernekorn och Ravenna blev placerade. Heja!