Ridskolan tillfälligt flyttad till Rönnströmska ridhuset – Uppdaterad med tider!

Publicerat den 10. Jan, 2011 av in Föreningsinfo, Ridskolan

På grund av att ridhusbottnen i mellanridhuset tyvärr är så dålig att vi inte vill låta hästarna gå där så har det beslutats att ridskolan ska vara i ena halvan av stora ridhuset tills vidare. Det kommer att delas av på mitten och ridskolan kommer att vara i den änden som är längst ifrån stallarna.

Ridskolan kommer därför att behöva gå genom privatryttarnas del för att komma till andra änden. Vi ber att alla hjälper till och aktar sig och endast skrittar när ridskoleelever passerar.

Tiderna ridskolan kommer behöva vara i Stora Ridhuset är måndag och onsdag 16.15 till 21.30 samt fredag 16.00 till 18.15. För de som exempelvis vill longera eller tömköra i Lilla Ridhuset är det upptaget måndag och onsdag 15.45 till 19.00

Självklart gör vi allt vi kan för att fixa det här problemet så fort det bara går och hoppas att alla kan ha överseende under tiden.

4 Svar till “Ridskolan tillfälligt flyttad till Rönnströmska ridhuset – Uppdaterad med tider!”

 1. Linda

  13. Jan, 2011

  Jättebra lösning! Vad skönt att ridskolan tog övre delen. Det kommer underlätta för alla. Dessutom skonar det underlaget att slippa ha två ingångar. Det är faktiskt riktigt trevligt att rida samtidigt som ridskolan är igång.

  • StinaQ

   14. Jan, 2011

   Trevligt! Lite trångt, men finns det hjärterum!

 2. ,

  16. Jan, 2011

  Men tisdagsdressyren då ? 😮

  • StinaQ

   16. Jan, 2011

   Hej!
   Dressyren kommer vara i stora ridhuset varannan vecka, ojämna veckor. Jämna veckor är det hoppning och då är dressyren inställd tillsvidare.