Klargörande angående tisdagsdressyren och -hoppningen

Klargörande angående tisdagsdressyren och -hoppningen

Publicerat den 13. Jan, 2011 av in Föreningsinfo

Korrigerat: Tisdagsdressyren kommer vara i stora ridhuset varannan vecka, jämna veckor. Ojämna veckor är det hoppning och då är dressyren inställd tillsvidare.

Vecka 3, 18/1 -hopp.
Vecka 4, 25/1 -dressyr.
Vecka 5, 1/2 -hopp.
Vecka 6, 8/2 -dressyr.
osv

Längre tid än så här bör det inte ta innan ordningen är återställd och vi har fått in en ny duglig botten i Mellanridhuset. Det återstår att se…

När det är dressyr i ridhuset är det ok för andra ryttare att använda ridhuset, så länge de inte är i vägen för dressyrlektionerna.

Vi hoppas att vi snart har en ny ridhusbotten i Mellanridhuset! Arbetet är påbörjat!

4 Svar till “Klargörande angående tisdagsdressyren och -hoppningen”

 1. Camilla

  18. Jan, 2011

  Jag antar att ridhuset inte är ”bokat” ojämna tisdagar utan att det går att rida där ändå. Självklart med hänsyn för dem som är med i tisdagsdressyren.

  • StinaQ

   18. Jan, 2011

   Camilla! Det verkar lite osäkert, jag ska göra vad jag kan för att få mer info, men det finns lite olika besked. Återkommer!

 2. Camilla

  18. Jan, 2011

  Tack! Det är synd om man inte kan rida tis o tors nu när vädret är som det är. Ridbanan är ju inte ridbar. Jag kan inte hitta någon gruppindelning för dressyren men det kan ju inte vara mer än 3-4 ekipage/grupp, då kan vi ju dela på ridhuset!

 3. Katarina Bobacka

  18. Jan, 2011

  Camilla! I vissa grupper är det en sex- sju stycken ryttare! Och de ska ju ha möjlighet att skritta fram innan de ska vara klara för sitt pass. Bara så att den infon kommer fram, om antalet i grupperna ! // Katarina B